NETØK-seminar: Penge, kriser og bæredygtig omstilling

Dato: Fredag d. 15. april 2016, kl. 9-16. 
Sted: Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, Gæstekantinen, København.
Arrangør: NETØK.

Nu er der igen uro på de globale finansielle markeder. Det diskuteres, om en ny krise er under udvikling. Ganske vist er reguleringen af den finansielle sektor blevet skærpet siden finanskrisen, men sektorens lobbyister har haft stor succes med at begrænse tiltagene og sikre profitmulighederne.

Der er i høj grad brug for at diskutere, hvordan finansiel regulering og makroøkonomisk politik skal udformes for at undgå en ny dyb krise. Samtidig er det afgørende at sammentænke dette formål med bæredygtig omstilling, for en tilbagevenden til business-as-usual er ikke en mulighed. I de seneste år er der kommet mange nye bidrag til forståelsen af baggrunden for den aktuelle krise samt forslag til, hvad der bør gøres. Det er emnet for seminaret. Alle er velkomne!  

Sæt kryds i kalenderen fredag den 15. april.

Indbydelse og program

Oplægsholdere bl.a. Brooke Harrington og Finn Østrup fra CBS, Lars Pehrson fra Merkur Andelskasse, Kristian Weise fra Cevea, Rasmus Hougaard Nielsen fra Gode Penge, Jacob Gyntelberg fra Danske Bank, Jesper Jespersen fra RUC og Inge Røpke fra AAU.

Seminaret er støttet af Velux Fonden.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *