Økologisk økonomi: AAU Kbh S lancerer nyt undervisningsmateriale 30. maj kl. 15-17

Institut for Planlægning samt Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling (DIST), Aalborg Universitet, lancerer et nyt undervisningsmateriale om økologisk økonomi.  Det markeres med et arrangement tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 15-17 på Aalborg Universitet København – alle er velkomne. Der bliver oplæg af Jørgen Steen Nielsen fra Dagbladet Information og af Inge Røpke fra DIST.

Det ny undervisningsmateriale sigter på både gymnasieuddannelser og andre interesserede. Materialet ligger frit tilgængeligt på websiden ecomacundervisning. Der arbejdes stadig på det, så der vil være små ændringer frem til lanceringen. Arbejdet med materialet er støttet af The Velux Foundations.

Om tilmelding mm. se indbydelsen her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *